Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häxan filosoferar


Vetskap

 

 

Hon sitter där

i sin ensamhet

Betraktar hur

solen sakta sänker

sig ner 

 

~ tänker.... begrundar~

 

Med vetskapen

om det som snart

skall ske

 

Ännu så länge

hos henne

en väl förborgad

hemlighet

 

Men hon vet...

 

Och det räcker 

för henne

 

~ Just nu~  




Fri vers av nettizen
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-04-07 19:31



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Väldigt bra gjort att utnyttja fragmentens finurlighet.
2007-04-07

    ej medlem längre
Jaha ja...du är på smällen!!!!
Skojar men det var min första tanke när jag läste denna hemlighetsfulla text!:-))))
2007-04-07

  JR Rikard
Härlig, så spännande. Känns som jag vill veta fortsättningen.
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen