Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtörst

 

 

Som vårens

första blommor

Girigt suger i sig

solens värme

 

och växtkraften

ökar som följd av

vätskan som bildas

av den smältande

isen

 

Lika säkert

och lika tryggt

som naturens

naturliga skådespel

 

så väver jag

vidare

på kärleken

och tilliten

 

~till dig~ 




Fri vers av nettizen
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-04-08 18:04



Bookmark and Share


  Thommy
Mina krokusar blommar lika fina som på bilden din, riktigt fin text.
2007-04-08

    sunnanvind
Mycket vackert vännen! Fin bild oxå! Du är duktig du!
2007-04-08

  sabina stark
Är du fotograf vilken vacker bild, och fin text
2007-04-08

    ej medlem längre
Väl vävt vännen!
Väldigt vän....
2007-04-08

  Mike
kan bara hålla med förra kommentaren: Detta är underbart och varmt och mysigt! Du skriver alltid så lysande!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen