Till mina skrivarvänner - och alla ni andra med... Glad Påsk!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina skrivarvänner - och alla ni andra med... Glad Påsk!


Allt... och lite till

Ibland behöver man en bollplank,
att får chansen att fråga.

Ibland kommer svaret direkt,
när man vågar ställa frågan.

Ibland söker man bekräftelse,
att man är på rätt väg.


Här på Poeter kan man finna allt detta... 
och så mycket mer!

 

Är så glad att ni finns där ute... allihopa!




Övriga genrer av Jer
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-04-08 19:04



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härlig dikt! Det är ju precis så det är...*ler*
2007-04-11

  wayward - taiga
Helgerna är snart slut, men din dikt är sann och alltid aktuell.
Fint tänkt och skrivet Jer, god fortsättning!
2007-04-09

    Maria Malm
Instämmer i dina ord.
2007-04-08

  Myself
vi är bollplank allihopa,det är så det ska vara tycker jag.ha en bra kväll.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer