Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetiska sanningar


Finns det poetiska sanningar?
Ja, så klart!
För vem?
För den som skriver!
För den som känner!
För den som läser!
Poetiska lögner då?
Självklart!
Poetiska fantasier?
Ja! Ja! Ja!
Allt är tillåtet!

Är det? Är det?
Är det verkligen det?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-04-09 17:27



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Bra frågeställning, spetsigt och snyggt skrivet.
Med ansvar är det mesta möjligt, till sist ligger allt i betraktarens ögon.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP