Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deportation


Jag fick lägga mitt jordklot i skrivbordet
andra lådan underifrån
för
vattnet gick sönder och skar mig

och hur saftigt det tredje än kommer
att bli
så ligger det kött
kvar

Doft av oskyldigt svett
svedda hårstrån

förföriska toner
i nyckelhålet

jag kan inte

kan inte laga luften
längre




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 791 gånger
Publicerad 2007-04-09 22:50



Bookmark and Share


    Clara Natt
Tung, intresseskapande och oroväckande. Gillar starkt!
2012-05-12

  Bjarne Nordbö
Förstår inte riktigt, men trollbinds på något sätt, så där som dina ord brukar göra. Slutet formidabelt.
2007-08-13

  August L S
Jag tror jag kan förstå lite. I alla fall för mig själv. Det är visserligen några av diktens vägar som ännu ligger dunkla för mig. Men det är en fascinerande vandring.
2007-07-26

  Sanchez VIP
kryptisk text. men den är intressant, man blir nyfiken,

att undanställa ett jordklot låter inte som något bra - det låter som trötthet och slutet av dikten är väldigt ångestladdad
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji