Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade lilla sockersmula


Gråt inte, allt kommer att bli bra.
Kanske inte precis idag, men snart.
Lösningar finns, man ska bara se dom.
Ibland är det lite suddigt, men det klarnar.
Jag lovar dig min lilla honungskaka, allt blir bra.
Jag vet, jag vet, tiden rinner ut.
Du har inte tid att vänta.
Men bit ihop. En liten stund till.
Allt är inte förlorat. Ge inte upp.
Kanske finns räddningen alldeles intill dig.
Se dig om, änglar uppenbarar sig.
De kommer när man minst anar.
Håll ut, min lilla sockersmula, ett tag till.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-04-10 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP