Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolisk

 

 

När

saknaden

övergår till nåt

slags melankoli

När minuterna

segar sig

förbi

 

Många måsten

man borde

göra

 

Hittar inte gnistan

att dessa utföra

 

samvetet inte

på det örat

vill höra

 

Men

ofrånkomligt

är det ju ändå

Att klockan går

och livet

ej stilla

stå

 

~även om det ibland känns så~

 

med den lilla

gnistan jag idag har

Tröstar mig med att det nu bara

är sex dagar kvar 




Fri vers av nettizen
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-04-10 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sex dagar går fort...för oss andra men för den som väntar är det en evighet! *tröstar*
2007-04-10

  Söder
Ja, dessa väntans tider... varför är de så långa, långsamma...
2007-04-10

  Lilla My* VIP
Melankoliskt o tiden gåår så sakta...men i din melankoliska väntan finns det glädje o hopp...*där framme**......6 dagar...inte en vecka ens...*tänk positivt**;))
2007-04-10

  Leif Furstedt
Ja längtan är tärande.
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen