Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- så låt meteoren komma svart


Hörde att världen skulle gå under 2035 men den är redan död



det är bara blåklockorna som ringer
när vinden slutar andas

men ingen lyssnar
för öron vill inte höra

det är fortfarande vinter
och alla drömmar
är ljudlösa i stormen

ögon har släpats bort
och munnar suddats ut

snart exploderar vi säkert i
armarna på varandra

dödas av minor som
masstillverkas av hat

men för mig kan ingen
fysisk smärta ersätta allt mörker
som solen övergav







inte ens himmelen
kan blända mig nu

















































































Övriga genrer av sötsnö
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-04-10 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"det är bara blåklockorna som ringer
när vinden slutar andas\"

du är bra!
2007-04-17

  glittertindra
wow... :)
2007-04-16

    shamii
Jag älskar den
2007-04-13

    Björn Söderlund
Fin dikt , verkligen
Haller med , varlden fortjanar en meteor just nu , hehe

Mvh / Bjoernen
2007-04-13

  sockerspöket
\"dödas av minor som
masstillverkas av hat\"

så klockrent..

hela dikten är fantastisk!

vet itne vad jag ska säga..
2007-04-12

  Mangal VIP
Hmm... Mycket väl skrivet. Den är både vackert och tragiskt på samma gång. Flera väldigt vackra och talande fraser. Jag kan inte hjälpa det, men jag hittar hopp i den här texten. Hur som helst, ruggigt bra, och suggestivt.
2007-04-10

  Maud Li
Även om den andas uppgivenhet fick den en paradisisk ton med \"det är bara blåklockorna som ringer när vinden slutar andas\".
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö