Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda ord

Ett ord för mycket
finns i mitt vokabulär:
inälvsaladåb




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-04-18 07:31



Bookmark and Share


  Jer
Nej, kastar den tillbaka,
i sjön.
2007-04-18

    Maria Malm
Förstår..hihi
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad