Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It ain´t over til it´s over...


Om konsten att avtäcka upptäckter



steg som inte var dina
väste
i bakgrunden

kniv i skrik
som föll och fortsatte
skära
även efter
upptäckten

att det var
ur min mun
de kom
och inte gick

att hejda

hittade mig själv i avgrunden

det är så här rädd
jag är

är det kanske det
du inte ångrar




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 516 gånger
Publicerad 2007-04-10 22:47



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
utan att hårdanalysera för mycket så gillas denna dikt, den svänger runt sig själv och tillbaka och slutet dominerar..

\"det är så här rädd
jag är

är det kanske det
du inte ångrar\"

är bra..
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji