Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
esset om du kan se mitt nicknamn i texten på första försöket då lovar jag att ändra det;)


10 % fett i yogurten

Nja, hej och välkommen antar jag.

Innan vi börjar intervjun vill jag klargöra en del. Bättre att köra med öppna kort från början.
- Men, oj vad sa jag egentligen, hoppas hon inte missförstod.
- Inga såna tankar.

- Inte några fettfria majonnäser och chips med 0,5 % fett och sånt trams.

Klart?

Jag kastar mina håliga strumpor innan jag tvättat dem.

Kör ibland igång diskmaskinen fast den är halvfull. Händer att jag tar bilen till NETTO som ligger gatan bredvid.

- Ja, du fattar va?

Du förstår jag är bekväm av mig i vissa situationer. Även om jag vet bättre är det rätt skönt att tro att jag gjort rätt. Jag kan liksom luta mig tillbaka och lägga upp fötterna och sen äter vi snabbmakaroner. Piece of cake....

Nåväl, jag börjar med att tala om att detta är en vanlig 3-månaders provanställning. Du kan skriva på papperna ute hos Lena sen. (Det är hon med det feta skrivbordet precis där i hörnan vid hjärnbalken.) Förlåt, barken....

Vem har du jobbat för innan förresten? Om du ursäktar att jag är lite nyfiken. Du lämnade inga referenser.

- Va! - Min granne, det är hon som sorterar sina sopor.
- Du, inget sånt hos mig. Okej.

Förresten hur kom du in? Portvakten slutade förra veckan. Ja, du vet nu ser jag allt skit och du kan tro att jag hör sånt som verkligen inte är avsett för mina öron.

Stäng dörren tyst när du går tack.





Vänta, jag glömde tala om var ditt kontor ligger!

Hippocampus och sen höger halva, där ser du dörren direkt. Det står SANNVETE på den, hon den förra var en riktig skojare.....

Ciaooo




Övriga genrer av luta
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-04-11 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luta