Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagstankar


tankar bär till öppen amor
åtrån glimmar på naken mage

stilla lyser ögon

tänk om lusten ändå bär
längre än vi anar

till heligt vardagstrassel

lekfullt kramar vi amor
sakta studsar vår lekamen
närmare varann

huden vilar sig
i
värmens glödande skinn

vad vore livet utan nyfikenhet
tomt likt evigheters stora okända

drömmar bär mot öppen amor










Övriga genrer av KristinaE
Läst 563 gånger
Publicerad 2007-04-11 18:18



Bookmark and Share


  Jack_iX
Sprakande heta ord det slåter gnistor om som det glöder om ... nyfikenheten är våran utveckling !
2007-04-15

    *~ EYES ~*
Mjau, det börjar att kittla... mjau mjau, vov vov!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE