Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget


Nära är du
fyller varje cell i min kropp
Bar hud
Naken utan skinn
Ser vi när snön faller

Ögon talar sanning
Munnen är tyst
Vattnet är kallt
Hjärtan är varma

Dina armar om mig
Nu och alltid

©kristinaE




Fri vers av KristinaE
Läst 368 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-09 19:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket fint :)
2016-11-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Vackert - Gillar!!!!
2016-11-13

    Dan Myrbeck
Fin!

Bra ordat om det ordlösa.
2016-11-11

  Nils-Robert
En så fin dikt om närhet.
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE