Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD MORGON

Ny morgon
Glädje
Ny dag
Glädje
Ny natt
Glädje

Varje ögonblick
en suck närmare till vi ses igen
Glädje

Vilar i hjärtats kärlek
Andas liv och glädje

@kristinaE




Fri vers av KristinaE
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-07 10:39



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så livsbejakande och positiv livssyn. Bra!
2016-11-07

    Dan Myrbeck
Längtansglädjen är
en stor glädje!
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE