Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick


Tusen ord för längtan
glöder som höstlöv,
där ögonblick av tid
öppnar hjärtan för livet.




Fri vers av KristinaE
Läst 435 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-27 21:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket fint
2016-11-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du får hösten
att verkligen
tända, man
borde ju gå
ut i den i en
extra vända...
2016-10-29

  Nils-Robert
En metafor som leder tanken till inte enbart längtan undan något större.
2016-10-29

    Dan Myrbeck
Väldigt vackert skaldat!

Kort är ett
säkert kort.
2016-10-28

  KYREUS of Sweden
Så vackra ord....
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE