Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är


Delat hjärta

Kärlekshjärtan
strålar
varje ögonblick

Två hjärtan
delar tid

Hjärtan
delar liv




Fri vers (Fri form) av KristinaE
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-18 12:53



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Att älska är att inkluderas i en högre rymd där alla utgör helheten !
2016-11-30

  Lasseman VIP
Så vackert skrivet..
2016-11-28

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE