Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila, vila, snart är det sommar och träden kommer grönska för att sedan dö igen.

När det gäller att krossa mitt eget hjärta är jag en mästare




Övriga genrer av Nephlinea
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-04-11 21:23



Bookmark and Share


    Ladylove
Det är inte du som gör det, det är ett ondskefullt väsen som bosatt sig inom dig.. *lappar ihop ditt hjärta igen* Kram vännen
2007-05-11

  Mangal VIP
Snyggt.

(En tröst är att det kanske bara är öppna hjärtan som kan krossas om och om igen, eller?)
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea