Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dust


Damm, damm överallt.
Invaderar min boning.
Men mest på loftet.




Bunden vers (Haiku) av Stardust VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-04-11 23:11



Bookmark and Share


    Smurfer
Ja, blä för att städa. På alla plan. =)
2007-04-11

    Maria Malm
Attans också..men jag tror dig inte riktigt med en sån dammfri haiku..
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP