Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omorganisation igen - nya direktörer - hur drabbas allmänheten


KEJSARENS NYA KLÄDER


Rörande kaos, berör mina fingrars djupa vinkning

vill ni verkligen att livet skall vara ett kaos

förvaltning - statligt verk - som ger huvudvärk

tystnaden talar till oss om det kaos ni skapar...

JAG vill SVÄRA högt - min Gud det hjälper inte

.............kan INTE låta bli att säga ................

fan, detta är inte klokt just nu

bit mig i baken och jag skriker ut mina hopplösa skratt

NU skiter jag snart i detta

går min väg och jobbar skiten ur mig i skogen

Där slipper jag höra svarens klena innebörd - som luktar efterbörd

\"vi vet inte, men vi tycker att ingen skall komma till skada, men ni får räkna med att det ändå blir så\"

Jesses vilket korkat svar..

Och ni skall vara direktörer - eller det är kanske därför ni är det

Ni behöver inte svara RÄTT - ni kan smita undan

ANSVAR

självklart är det som vanligt, vi i produktionen som tar det

NI där upp på höga hästar i KEJSARENS nya kläder ser inte er egen dårskap

TACK FÖR ORDET




Övriga genrer av KristinaE
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-04-11 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Turbulens pga utveckling/avveckling av statliga verk. Behöver gallras med jämna mellanrum. Men visst är det alltid den lilla människan som kommer i kläm. Det som var tryggt och statligt förr är det inte idag...
Ett raseri av ord men väl sammanfattat text!
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE