Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur fåglars sång penetrerar själens slöjor

 

Koltrasten genom smältning
måsen skärande
gulsparven sjutonigt tvekande

var och en har sin
egenartade väg
till människans själ

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-04-12 07:44



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Vilken vacker morgonbild att möta! Tack!
2007-04-12

  Mangal VIP
En vacker reflektion!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth