Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In blanco



Jag tar hellre en skitig sanning
                           än en ren lögn




Övriga genrer av Zazzo
Läst 689 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-12 07:50



Bookmark and Share


    Zazzo
Svar till Anders P:

Visst är det en tillspetsad mening. Men i grunden känner jag så: den förskönande lögnen är den mest smutsiga i längden.
2007-04-12

  Anders P VIP
kärnfullt, men kanske lite väl kategoriskt för att jag ska kunna hålla med
2007-04-12

  Tärningen är kastad
Så sant så
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick