Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var bättre förr

Kamrater!

Låt oss starta krig
och med tiden ska vi hyllas som frihetskämpar.

Låt oss bygga ruiner
och se hur tiden formar mäktiga palats.

Låt oss skriva poesi
och låt oss hoppas att tiden är förlåtande.




Fri vers av Max E
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-04-18 16:17



Bookmark and Share


  Eline.P
Bra upprop! Barrikaderna söker oss....eller kanske tvärtom? Hur som helst bra skrivet, tycker särskilt om diktens andrastrof.
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Max E