Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okrossbart

 

 

Vi leker

i samma sandlåda

Du och jag

 

Bygger ett slott

i Drömmarnas

stad

 

Och när

ViktigPetterina

känner 

välviljan sina

och i ren skadeglädje

illa grina

 

-och river vår borg-

 

Vi ler mot varandra

i samförstånd

Och bygger upp

vårt slott igen 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-04-13 19:12



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Det här var jävlaranamma i sandlådan o den är så gulligt barnsligt förståndig!
ViktigPetterina kan stå där med sin långa näsa när ditt grus blev till guld**
2007-04-14

    ej medlem längre
Så ska det låta!!!:-)
Himla bra ide med sandlådan för det blir dubbelmening här. De som förstör för andra är de som stannat i sin låda...
Mycket bra vännen!
2007-04-14

  Söder
Ah, den här var härligt skriven. Kul idé med sandslott. Mycket bra!
2007-04-13

  Gawain VIP
Sanna mina ord, detta var bra skrivet! Stum av förundran kommer jag helt enkelt inte på nåt bättre att säga...

Bra, mycket bra!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen