Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-06-16


Prima ballerina

Liten älva,
fram hon trippar.
På lätta ben
och kjolen vippar.

Liten och nätt
dansar hon lätt på tå.
Med blicken vänd
upp i det blå.

Lycklig som få
när musiken böljar fram
Anar ingen smärta,
känner ingen skam.

Drömmer tillbaka,
en regnig dag.
Många år har gått,
ballerinan var ju jag..




Fri vers av Skye
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-04-13 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye