Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryckt

 

 

En droppe 

i havet

Saltstänkt väta

 

Sorgens

uttrycksmedel

Glädjens

smyckesedel

 

Tåren som

stilla rullar

på våt kind

Torkas av

känslornas

vind

 

Återvändande

solsken

Värmer själen

in till märg

och ben 




Fri vers av nettizen
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-04-14 07:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
känslornas vindar för torkade tårar ...merandels för själens solstunder.. tänkvärt vackert..
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen