Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

070415




Under

 

när livet återkommer

med all glädje

förundran

tacksamhet

solen lyser

 över

fårhagen 

 två små lamm

leker

beskyddande "mammor"

håller uppsikt

dessa små under 

återkommer

varje år 

jag är tacksam

över vår natur

som skänker mig detta




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-04-15 11:11



Bookmark and Share


  Annmargreta
Underbart skrivet-jag känner
mjukheten och värmen.
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström