Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar ibland varför



Ibland undrar jag
varför allt blir så svårt
att så lätt sväva bland moln

Ibland undrar jag
varför jorden är så långt ifrån
en prick ut i intet
i en annan galax

Ibland undrar jag
varför tunga andetag
i det inre djupets bröst
kan lyfta fötterna fram
på den ostabilt stabila stig
som jag med mitt hjärta valt

Ibland undrar jag
varför tankar spränger sönder allt
och att splittret
aldrig kommer tillrätta
som den saknade pusselbiten

Ibland undrar jag
varför jag slösar energi på dig

Jag undrar ibland varför




Fri vers av Malin Johansson
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-02-27 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.