Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset

 

 

Öppnar porten

till Paradisets

huvudentré

 

Kikar in....

 

~ väntar ~

 

Stänger dörren tyst

och vänder om....

 

Inte riktigt än

 

Men snart så....

 

Väntar på dig

Först då  ska vi gå in

 

~tillsammans~ 




Fri vers av nettizen
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-04-15 19:15



Bookmark and Share


  issac.a.m
Heliga kärleks rader....
2007-04-15

  Ronny Berk
tjyvkikar på julklapparna.... som en busflicka... klämmer med ivriga händer på paketet... har redan lossat på omslaget... river av... förväntansfull... ja; enligt önskelistans enda önskan..
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen