Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg ditt hjärta i min hand


Sättet du ser på mig
snälla låt mig få nå dig
vara nära inpå dig

Sättet du pratar med mig
med en lätt viskning

Öppnar själen vid
här står jag med öppet hjärta

Sättet du aldrig ger respons
gör mig orolig
osäkerhet av sårbarheten

snälla jag ber dig
Jag vill inte ha dina plåster
runt om mitt hjärta

Ge mig dig själv med öppna armar
Ge mig din hand
jag lägger mitt hjärta
i säkert förvar
Men
känslor
fortfarande obesvarade

snälla ge mig mitt hjärta tillbaka
innan tiden sipprar ut
innan själen min
i känslosvallet nått botten




Fri vers av Malin Johansson
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-02-27 22:47



Bookmark and Share


  Manal
känner igen mig, en dikt fylld av vackra ord, och djupa känslor. mkt bra
2005-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.