Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en väg genom tanken...


EN VÄG ATT FÖRSTÅ

*****

Avskärmad som en tunnel,
öppen som ett hav,
mörk som natten,
lockande som ett paradis,
är vägen att förstå,
för bara den som sett kan förstå.

*

Svår att se,
känna,
och lämna,
är vägen att förstå,
för bara den som sett och levt kan förstå,
för bara den som sett och lever kan förstå.

*****

Av Robin B. E. Sjöberg den 26/2 2007, i Edeby på Väddö i Norrtälje kommun.




Fri vers av Robin B. E. Sjöberg
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-04-16 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin B. E. Sjöberg
Robin B. E. Sjöberg