Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillebror - jag älskar dig ändå.

Adam.

Du har en sjukdom,
du har ingen empati,
ingen känsel om vad
vi andra känner och tycker.
Du slåss och du retas,
hela jävla tiden.

Mamma skriker,
jag skriker,
Julius skriker,
Joacim är rädd.

Du driver oss till vansinne,
får all den negativa energin
att komma fram.
Jag vet att det är svårt,
och jag vet att du tror att alla hatar dig.

Jag vet att mamma gråter på nätterna,
för hon är olycklig och hon är rädd för din framtid.
Hon är rädd att du ska ta livet av dig,
och ingen vill förlora dig.

Jag kanske säger att jag hatar dig,
och Ja, det gör jag också ibland.
Men Adam, du kommer ändå alltid vara
min älskade lillebror som jag rymde ut med mitt
i sommarnatten, min älskade lillebror som jag
plockade blommor med i vårskogen och min
älskade lillebror som kom med alla idérika lekar.

Och Adam, egentligen kan inge beskriva min kärlek till dig. För orden existerar inte.




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 1147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-04-15 23:11



Bookmark and Share


  Robin B. E. Sjöberg
Bra dikt, bra uttryckt!
2005-07-09

  Manal
så vackert, blev tårögd av dessa ord.
2005-04-16

  Ellioth
mycket fin dikt!
2005-04-16

  Kiina
Guu så fint! Verkligen kärleksfullt!
2005-04-16

    Cecilia Andersson
Jag ryser i hela kroppen, den här texten berörde verkligen mig. Bra skriven!
2005-04-15

  Rachel Roth
jag blir berörd av din dikt till Adam...tack!
2005-04-15

  madinsane
jag hoppas du låter honom läsa denna tårframkallande dikt.. ömt och bra.
2005-04-15

    eleonor
jag har tårar i ögonen.
2004-12-07
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart