Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att allt är över snart.

När jag försöker stå upp,
slår verkligheten ner mig,
slår sönder mig i spillror av det jag var.
Men även om jag ser svag ut,
så lyser alltid stjärnorna,
dom suddas inte ut av er.




Fri vers av rabbitheart
Läst 739 gånger
Publicerad 2004-11-25 21:56



Bookmark and Share


  Robin B. E. Sjöberg
Bra dikt, jag ser en beskrivning av livet i den!
2005-07-09

    eleonor
:)

bra skrivet, när jag ändå skriver så måste jag passa på att fråga vart du har köpt ditt nagellack?
2005-04-12

  Hans w-art Westlund VIP
snyggt! fortsätt försök stå. en dag går.
2005-01-12

  Andrea
skitsnyggt
2004-12-30

  Ola Rydberg
Du lyckas fånga den lilla spillran
av positivitet
i din tunga dikt
och det är stort !!!
2004-11-25
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart