Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rainy girl

Regniga dagar kan du se henne
plocka bort maskar och sniglar
från vägarna.
Hon bekymmrar sig inte över
sitt eget liv, hon vill bara att
hennes små djur ska må väl.
Regniga dagar kan du se henne
gråta om hon inte hunnit rädda.




Fri vers av rabbitheart
Läst 622 gånger
Publicerad 2005-05-23 22:26



Bookmark and Share


  Lany
Projektion och allt annat...
Men nu är det allvar. För detta är sanningen rakt i handen, läs och se.
Hur bra som helst !
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart