Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a little child, for the first time again

Det var svårt att sätta ner fötterna på marken.
jag hade ju vant mig att vara där uppe,
utan fast mark och hårda stenar.
Gräset var inte riktigt lika mjukt som sist,
märkte jag när jag för tredje gången
snubblade på mina egna tår.
Men blommorna,
de doftar lika gott vart jag än kommer.




Fri vers av rabbitheart
Läst 573 gånger
Publicerad 2005-06-12 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart