Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

umbrella boy

På sista trappsteget sitter det en pojke,
fastklamrandes i ett paraply.
Den höga hatten är på sned,
håret stickandes ut lite här och var.
I handen har han en marionettdocka,
han låter den dansa i vattenpölarna
som bildas under hans fötter.




Fri vers av rabbitheart
Läst 649 gånger
Publicerad 2005-05-22 00:53



Bookmark and Share


  kath
drömsk, spännande med vackra bilder..
2005-05-22

  vissla
fångande och stark bild.... bra koncentrerat skrivet... jag släppte inte texten för en millisekund
2005-05-22
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart