Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vuxna människans rop

Se mig
lyssna på mig
ta emot mig

inte som ett barn
inte som någon bräcklig stackare
utan som en vuxen människa

genomskinlig
accepterad
respekterad




Fri vers av Tosan VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-16 14:48



Bookmark and Share


  Anjeska
Det är så här vi vill att det ska vara!
Bra skrivet helt enkelt!
2007-04-18

  Jojo
Instämmer. Det är vackert skrivet om något såååå viktigt.
2007-04-17

  Carlita
ett vackert rop som inger respekt - absolut!
2007-04-16

  Marreb
Precis på pricken igen. Det är så det borde vara.
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP