Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem finns när jag vill gråta?


och jag föll

jag trodde.

när jag inte märks
vet ingen att jag finns.
rynka på näsan,
så jag alltid minns, alltid:
inte sticka ut
helst sticka in.
det gör ont.
\"smärtan är din vän,
känner du smärta vet du att du lever\"


se mig,
jag tror jag finns...




Övriga genrer av misa
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-04-20 16:36



Bookmark and Share


    Sushi
du finns nog. och jag ställer upp om du behöver en näsduk.
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa