Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-01-25


Kärleksviskningar

hennes brinnande
längtanshud
hettade
under hans
v i s k a n d e
händer

hans fingrar
andades
KÄRLEK
och väckte
hennes kropp
till liv
på nytt




Fri vers av Skye
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-04-21 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye