Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-01-26


Det förflutnas närvaro

din hotfulla närvaro
håller mig vaken
och medan jag
väntar in morgonen
sover du
den oskyldiges sömn
utan samvetskval
omedveten om hur
din blotta existens
fyller rummet
om hur det förflutna
tar över varenda vrå

och

dina andetag
lämnar ingen
luft kvar
för mig att andas




Fri vers av Skye
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-04-20 03:35



Bookmark and Share


  Anders P VIP
snyggt skrivet. särskilt slutet.
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Skye