Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de första fyra raderna är egentligen det vesentliga, det andra hade man kunnat skita i, det är bara utfyllnad


Fyrkanter I Trädgårdar

fyrkanter i trädgårdar
svarta träd mot gulnad himmel
vit rök mot bakgrund
lampor i mönstret

du är dig själv
den upprepade berättelsen om ditt liv
varje sekund är du det du har varit
du visar din film

men det finns inget du
det finns inget jag
det finns inget då
det finns inget nu

du är skapad ur färger
jävla människa

andra tankar från andra sidor
genom träden som vind
jag hatar gämförelser och liknande berättelser
varför det ljusa blir vitt

det finns där det är och du hittar det!




Fri vers av daar
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-04-17 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daar
daar