Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zen-poesi

 

varje ord avklätt
för att öppna rymd




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 806 gånger
Publicerad 2007-04-18 10:58



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Ja. Fullträff! Vackert, vännen.
2007-04-18

  alvan
Få ord men härliga sådana! Himmelslätt och svävande!
2007-04-18

    Bodil Sandberg
Härligt nakna och sköna ord du poetar!!!!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth