Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att någon vill ha mig är ett mirakel jag borde vara stolt..... önskar bara att du vore äkta


FRÅGETECKEN



när du hackar dig in i själen
sådär lätt som luften
nuddar träden

borde jag skrika
tills öronen viker sig

vänta in känslan
som bara kanske
kommer

för just nu har den gått baklänges
runt alla minnen och snart
finns ingen genväg tillbaka

kanske är jag lycklig
av fel orsak

eller bara blåögd av himlen

men att ge kärlek
till någon som
inte älskar

vore som att gå i ide








när snöänglar brinner











































Övriga genrer av sötsnö
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-04-18 19:22



Bookmark and Share


    Noyle
Så otroligt vackert.
2007-07-11

  temugg
jag tycker om den.
stycket
\"när du hackar dig in i själen
sådär lätt som luften
nuddar träden\"
är magi
och resten flyter på i samma anda.

bra! massa bra!
2007-04-21

    inmeddiginålsögatkamel
Brinnande snöänglar. Aj.
Ett av världens bästa uttryck. Tack:)
2007-04-20

  sockerspöket
Underbart diktat och jag känner igen mig i det du skriver.

Sista meningen är så himla perfekt!
2007-04-19

    lillapoeten
UNDERBART!!!!! <3<3
2007-04-18

    Knasboll
gud va bra!
älskade slutet

\"när snöänglar brinner\"

du skriver jätte bra!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö