Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa moln


Har letat hela da´n.
Hittade slutligen ett
luggslitet Rosa Moln,
som jag krampaktigt
klamrar mig fast vid.
Det är väl egentligen
mest bara tunna skyar
men jag är inte kräsen.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-04-18 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP