Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missat tåget, älskling?


Nej, jag tänker inte gifta mig med dig.
Inte för att jag inte älskar dig,
för det gör jag! Mycket.
Och visst skulle jag vilja ha en
välsignelse uttalad över bara oss två.
Men du skulle ha frågat DÅ.
När jag var fattig.
Inte nu när jag plötsligt är rik
som ett troll!
Tio år är en lång tid att vänta.
Så, skyll dig själv!
Vi fortsätter väl som förut.
Med den lilla skillnaden att
jag är ogift, rik och FRI.





Fri vers av Stardust VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-04-18 22:05



Bookmark and Share


    JJ VIP
Man kan inte låta bli att le....snörpligt för friaren! Lycka till med rikedomen och friheten! Mvh. JJ.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP