Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generositet


Jag är en generös person.
Delar gärna med mig.
Mitt hem, och min plånbok
står till ditt förfogande.
Till och med mitt blod
kan jag ge till mina medmänniskor.
Jag har blodgrupp 0.
Vilket innebär att jag kan ge blod
till ALLA andra men
det betyder tyvärr också att jag inte
kan ta emot blod från någon
annan än min egen blodgrupp.
Precis som mitt liv i övrigt.
Jag kan ge-men aldrig få.
Ge-men aldrig få.
Se där mitt livs tragedi
på dessa få rader.

funderar allvarligt på att gå i kloster.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-04-18 22:38



Bookmark and Share


  Totimomo
Haha funderar också allvarligt på att bli kristen och låsa in mitt kön för alltid ;) Som tur är så älskar jag att ge, tyvärr får man aldrig lika mycket tillbaka....men jag är inte orolig, vår tid kommer
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP