Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu sömn-snart död


Nu sover min prins på rena lakan.
Han lutar sitt huvud mot mjuka kuddar.
Åh, han är vacker, så vacker, så skön.
Ett täcke av siden vilar över hans kropp.
Och han ser ut som en ung Adonis i
stearinljusets milda sken
Han andas tyst som en viskning.
Sov du min älskade, i morgon ska du dö.
Jag vet inte vad som skulle rädda ditt liv.
En man som sover i prinsessans säng
måste dödas, även om han är en prins.
Prins och prinsessa delar en säng,
vad kunde vara mer passande egentligen?
Men det uppskattas inte av moralens väktare.
\"Ut med inkräktaren, skriker hycklarna (som
själva har ett helt harem hemma i sina gömmor.
Sov du bara min prins, jag ska själv döda dig.
Med svärdet efter vi har älskat sista gången.
Du ska få dö lycklig-det lovar jag dig. Bra va?
Så, sov du, jagsäger till när det är dags,
min stackars lilla gosse-men sån är lagen.
Man måste lyda LAGEN,




Fri vers av Stardust VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-04-18 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP