Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt ett ord utan betydelse

Så många gånger

du sa förlåt

så många gånger

jag förlät

nu behövs de inte längre 

förlåten

förlåten 

nu finns de

bara i min sargade

själ 

 

 

 

 




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-04-20 17:41



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en sorglig text
där förlåtet inte längre har någon betydelse
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström