Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på allt våld och död.


Våldsvärkar

Vilsen vals

vårdar vanmaktens väl

 

trilsken trall

tolkar tragikens träl

 

Piskad panik

pockar pöbelns puls

 

 Sluta!

 

 

 

 




Fri vers av Edrik
Läst 620 gånger
Publicerad 2007-04-20 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik