Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Harshas text


Kränkning

 

krokar sig fast
just där jag
saknar mitt värde




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-21 16:37



Bookmark and Share


  rebecca d
så är det verkligen!
2007-04-27

    Bodil Sandberg
Jo...och det är mycket svårt att få den att släppa!
2007-04-26

  Albert
ja precis så
2007-04-21

  KonstigaKatter
hmm... rätt uppmärksammat, \"akilles häl\" i själen.
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth