Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen utveckling, utan smärta




Kränkning II

 

Det är just där orden svider
som jag kan finna ingången
till nästa rum i det hus
jag är här för att upptäcka




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-04-21 17:01



Bookmark and Share


  rebecca d
och även så...att vända det onda till ngt gott...
2007-04-27

    Bodil Sandberg
KLOKORD!
2007-04-26

  Albert
ja du, här är nånting... du är nåt på spåren, tror jag
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth